InfoBál 2018

Az InfoTárs egyesület tagjai idén először képviselhették az InfoBál eseményen az InfoTárs Egyesületet. Az InfoBál idén negyedszerre adott lehetőséget az informatikai ágazat képviselőinek a kötetlen beszélgetésre elegáns környezetben. 
Hálásak vagyunk a meghívásért, és reméljük, hogy az este során történt egyeztetések hatására még színesebb programok és szakmai együttműködések valósulnak meg a jövőben.

Categories: Egyéb

bozsokid

IT, Digitalizáció

Related Posts

Egyéb

Könyvkereső projekt – október

Hihetetlen sikerrel zárult az októberi Könyvkereső projekt! A Corvinus Informatikus Diákkör (CID) csapatával együtt szervezett játék keretében ismét három hallgató könyvespolca bővült egy digitalizációval kapcsolatos könyvvel! Gratulálunk a megtalálóknak!

Egyéb

Digitális Székelyföld Konferencia

Hatodik alkalommal került megrendezésre a DISZ (Digitális Székelyföld Konferencia), Erdély legnagyobb digitális fóruma. A konferencián Máthé Csaba és Iepure Rudolf, erdélyi kortárs mentorok, képviselték az InfoTárs Egyesületet.

Egyéb

Mesterséges Intelligencia Koalíció

Megtiszteltetés számunkra, hogy az InfoTárs Egyesület közreműködésével megalakult a hazai Mesterséges Intelligencia Koalíció. Az MI Koalíció mögött több mint 70 alapító cég és szervezet sorakozott fel. Az MI Koalíció alapítóinak szándéka, hogy közösen határozzák meg Read more…