Safer Internet Programja (SIP)

A Baracskai Anikó, az InfoTárs alelnöke, részt vett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Safer Internet Programja (SIP) által szervezett internetbiztonsági szakmai továbbképzésén.
Ez úton is köszönjük a meghívást a képen szereplő Kurkó Zsuzsa Program koordinátornak és Baracsi Katalin családjogi szakjogásznak. A fél napos képzés résztvevői megismerhették a Safer Internet Program céljait és szakmai előadásokat hallgathattak az online bántalmazásról, adatvédelemről és a fiatalok szokásairól az online térben.

Categories: Egyéb

bozsokid

IT, Digitalizáció

Related Posts

Egyéb

Könyvkereső projekt – október

Hihetetlen sikerrel zárult az októberi Könyvkereső projekt! A Corvinus Informatikus Diákkör (CID) csapatával együtt szervezett játék keretében ismét három hallgató könyvespolca bővült egy digitalizációval kapcsolatos könyvvel! Gratulálunk a megtalálóknak!

Egyéb

Digitális Székelyföld Konferencia

Hatodik alkalommal került megrendezésre a DISZ (Digitális Székelyföld Konferencia), Erdély legnagyobb digitális fóruma. A konferencián Máthé Csaba és Iepure Rudolf, erdélyi kortárs mentorok, képviselték az InfoTárs Egyesületet.

Egyéb

Mesterséges Intelligencia Koalíció

Megtiszteltetés számunkra, hogy az InfoTárs Egyesület közreműködésével megalakult a hazai Mesterséges Intelligencia Koalíció. Az MI Koalíció mögött több mint 70 alapító cég és szervezet sorakozott fel. Az MI Koalíció alapítóinak szándéka, hogy közösen határozzák meg Read more…