InfoTábor pályázati felhívás!

 

Érdekel az informatika? Megnéznél közelebbről egy 3D-nyomtatót? Részt vennél Magyarország legnagyobb informatikai konferenciáján? Beszélgetnél a hazai piac legnevesebb IT/ICT/Digitalizációs szakértőivel és vezetőivel?

Akkor ne habozz, jelentkezz az InfoTábor 2018-ra!

Mire?! 

Az InfoTárs Egyesület második alkalommal szervezi meg az InfoTábort! Közel egy hetes rendezvényünk keretében megismerhetitek a legújabb digitális technológiákat, konzultálhattok az ICT ágazat legnevesebb hazai szakértőivel, valamint részt vehettek Magyarország legnagyobb infokommunikációs konferenciáján, az InfoTér Konferencián.

Az InfoTábor első három napjában megismerhetitek a legújabb informatikai trendeket, csapatversenyeken mérhetitek össze kreativitásotokat, miközben hasonló érdeklődésű fiatalokkal ismerkedhettek meg.

A tábor második felében közösen ellátogatunk Magyarország egyik legnagyobb infokommunikációs konferenciájára, az InfoTér Konferenciára. 

A rendezvényen szó lesz többek között a hazai Smart City fejlesztésekről, kibervédelemről, eSportról, 5G technológiáról, fintechről, ipar 4.0-ról, és digitális oktatásról. A konferencián több mint 2000 piaci és kormányzati szereplővel találkozhattok, bővebb információt pedig a www.konferencia.infoter.eu weboldalon találtok.

Mikor, hol? 

Az InfoTábor 2018. október 7–11. között kerül megrendezésre Balatonfüreden. Az előadások és maga az InfoTér Konferencia az Anna Grand Hotelben lesz megtartva. Az InfoTábor résztvevőinek szállása a Kosztolányi Apartmanházban lesz, 4 fős szobákban.

Mennyiért? 

Az InfoTábor teljes egészében finanszírozott, nektek csak a leutazásotokat kell megoldanotok Balatonfüredre! Az InfoTáborban biztosított a szállás, napi háromszori étkezés, valamint a belépő az InfoTér konferenciára.

Hogyan jelentkezhetek? Meddig? 

Hogy részt vehess az eseményen, el kell küldened nekünk a fényképes önéletrajzodatírnod kell egy rövid motivációs levelet, amiben megmutathatod, hogy miért érdekel téged az IT világa, valamint meg kell oldanod egy szakmai feladatot. A táborra itt tudsz jelentkezni:

Jelentkezés

A pályázat leadásának határideje: 2018 október 1. Hétfő 23:59

Én is pályázhatok? 

Amennyiben elmúltál 18 éves, de még nem töltötted be a 35. életévedet és érdekel az informatika, akkor IGEN!

Nem elvárás, hogy folytass informatikai tanulmányokat vagy dolgozz informatikai területen – csupán annyi az előfeltétel, hogy tartsd izgalmasnak ezt az iparágat.

Kérjük, csak abban az esetben jelentkezz, ha a rendezvény egészén jelen tudsz lenni, mert csak akkor fogadhatjuk el a pályázatodat. Iskolák vagy egyéb szervezetek számára szakmai igazolást kiállítunk. 

Üdvözlettel,
Az InfoTárs csapata


bozsokid

IT, Digitalizáció

Related Posts

InfoTárs esemény

InfoTábor 2018

Idén is nagy sikerrel zárult az InfoTábor! Az esemény résztvevői több napos kortárs mentorképzés keretében tanulhattak a gamifikációról, agile munkamódszerről, start up ökoszisztémáról, 3D látványtervezésről és egyéb hasonló érdekes témákról. Az esemény második felében a Read more…

Rendezvény

Európai Mobilitás Hét

Az Emobilitás Ifjúsági Klaszter, a Fiatal Generáció Egyesület és az InfoTárs Egyesület közösen az Európai Mobilitás Hét keretében megrendezte az eMobilitás Ifjúsági Napot. A rendezvényen a fiatalok kipróbálhatják, milyen virtuális valóságban autót vezetni, online kvízt tölhetnek ki Read more…

InfoTárs esemény

Könyvkereső projekt – szeptember

Nagy sikerrel zárult az első Könyvkereső projekt a Corvinus Egyetem falai között. A Corvinus Informatikus Diákkör (CID) és az InfoTárs csapata ezentúl minden hónapban “elhagy” néhány informatikával és digitalizációval kapcsolatos könyvet az egyetemi hallgatók számára. Ha szeretnétek Read more…