Nagy sikerrel és jó hangulattal zárult az InfoTárs Program első workshop hétvégéje!
Az informatika és a digitalizáció iránt érdeklődő fiatalok három napos képzés keretében tanulhattak többek között a gamifikációról, csapatépítési dinamikáról, agile munkamódszerről, projektmenedzsment alapokról, 3D látványtervezésről és egyéb izgalmas témakörökről. A résztvevők kötetlen beszélgetés keretében ismerhették meg Kiss Imi vloggert és Horváth Pétert, a Game Star magazin online főszerkesztőjét.
Az eseménynek a H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ adott otthont.
A pályázat útján jelentkezett kárpát-medencei fiatalok a következő egy évben saját városukban InfoTárs kortárs mentorként fogják képviselni az InfoTárs Egyesületet. Munkájukról folyamatosan beszámolunk Facebook oldalunkon és az InfoTárs blogon is!

A képen a következők lehetnek: 8 ember, , mosolygó emberek, álló emberek, cipők és túra/szabadtéri

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: 3 ember, ülő emberek

A képen a következők lehetnek: 14 ember, , mosolygó emberek, álló emberek és cipők

A képen a következők lehetnek: 3 ember, ülő emberek

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és ülő emberek

Categories: Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Related Posts

Egyéb

Könyvkereső projekt – október

Hihetetlen sikerrel zárult az októberi Könyvkereső projekt! A Corvinus Informatikus Diákkör (CID) csapatával együtt szervezett játék keretében ismét három hallgató könyvespolca bővült egy digitalizációval kapcsolatos könyvvel! Gratulálunk a megtalálóknak!

Egyéb

Digitális Székelyföld Konferencia

Hatodik alkalommal került megrendezésre a DISZ (Digitális Székelyföld Konferencia), Erdély legnagyobb digitális fóruma. A konferencián Máthé Csaba és Iepure Rudolf, erdélyi kortárs mentorok, képviselték az InfoTárs Egyesületet.

Egyéb

Mesterséges Intelligencia Koalíció

Megtiszteltetés számunkra, hogy az InfoTárs Egyesület közreműködésével megalakult a hazai Mesterséges Intelligencia Koalíció. Az MI Koalíció mögött több mint 70 alapító cég és szervezet sorakozott fel. Az MI Koalíció alapítóinak szándéka, hogy közösen határozzák meg Read more…