A Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) szeptember végén harmadik alkalommal rendezte meg éves Szabadegyetemét, Egerben. Az egész hétvégés rendezvény során Baracskai Anikó az InfoTárs Egyesület alelnöke az online bántalmazásról tartott közéleti előadást, illetve két workshop levezetésében nyújtott szakmai támogatást.
Az esemény célja volt lehetőséget biztosítani az ifjúsági szektor szakemberei számára, hogy megosszák tapasztalatikat egymással és a fiatalokkal.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás és szöveg

 

A képen a következők lehetnek: 1 személy

Categories: Konferencia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Related Posts

Konferencia

Infoparlament 2018

Infoparlament 2018 Az InfoTárs Egyesület képviseletében Bozsoki Dániel elnök és Damsa Andrei állandó szakértő részt vett a Parlament épületében és a Várkert Bazárban megrendezésre kerülő Infoparlament konferencián. Többek között az agyak mobilitása, információ biztonság, elektro Read more…

Konferencia

V4 és Keleti Partnerség Ifjúsági Szakértői Konferencia

V4 és Keleti Partnerség Ifjúsági Szakértői Konferencia Bozsoki Dániel elnök képviselte az InfoTárs Egyesületet az Emberi Erőforrások Minisztériuma által szervezett V4 és Keleti Partnerség Ifjúsági Szakértői Konferencián, a Magyar Nemzeti Múzeum épületében. A nemzetközi rendezvényen a Read more…

Konferencia

Innoworld konferencia

InfoTárs Egyesület tagjai részt vehettek az Innoworld 2018 konferencián, az elegáns Gundel Étteremben. A résztvevők előadást hallgathattak többek között a nagyvállalati innovációs programokról, az agilis tesztelésről és a jövő tudományairól.