InfoTábor pályázati felhívás!

 

Érdekel az informatika? Megnéznél közelebbről egy 3D-nyomtatót? Részt vennél Magyarország legnagyobb informatikai konferenciáján? Beszélgetnél a hazai piac legnevesebb ICT szakértőivel és vezetőivel?

Akkor ne habozz, jelentkezz az InfoTábor 2018-ra!

Mire?! 

Az InfoTárs Egyesület második alkalommal szervezi meg az InfoTábort! Közel egy hetes rendezvényünk keretében megismerhetitek a legújabb digitális technológiákat, konzultálhattok az ICT ágazat legnevesebb hazai szakértőivel, valamint részt vehettek Magyarország legnagyobb infokommunikációs konferenciáján, az InfoTér Konferencián.

Az InfoTábor első három napjában megismerhetitek a legújabb informatikai trendeket, csapatversenyeken mérhetitek össze kreativitásotokat, miközben hasonló érdeklődésű fiatalokkal ismerkedhettek meg.

A tábor második felében közösen ellátogatunk Magyarország egyik legnagyobb infokommunikációs konferenciájára, az InfoTér Konferenciára. 

A rendezvényen szó lesz többek között a hazai Smart City fejlesztésekről, kibervédelemről, eSportról, 5G technológiáról, fintechről, ipar 4.0-ról, és digitális oktatásról. A konferencián több mint 2000 piaci és kormányzati szereplővel találkozhattok, bővebb információt pedig a www.konferencia.infoter.eu weboldalon találtok.

Mikor, hol? 

Az InfoTábor 2018. október 7–11. között kerül megrendezésre Balatonfüreden. Az előadások és maga az InfoTér Konferencia az Anna Grand Hotelben lesz megtartva. Az InfoTábor résztvevőinek szállása a Kosztolányi Apartmanházban lesz, 4 fős szobákban.

Mennyiért? 

Az InfoTábor teljes egészében finanszírozott, nektek csak a leutazásotokat kell megoldanotok Balatonfüredre! Az InfoTáborban biztosított a szállás, napi háromszori étkezés, valamint a belépő az InfoTér konferenciára.

Hogyan jelentkezhetek? Meddig? 

Hogy részt vehess az eseményen, el kell küldened nekünk a fényképes önéletrajzodat,írnod kell egy rövid motivációs leveletamiben megmutathatod, hogy miért érdekel téged az IT világa, valamint meg kell oldanod egy szakmai feladatot.A táborra itt tudsz jelentkezni:

Jelentkezés

A pályázat leadásának határideje: 2017 október 1. Hétfő 23:59

Én is pályázhatok? 

Amennyiben elmúltál 18 éves, de még nem töltötted be a 35. életévedet és érdekel az informatika, akkor IGEN!

Nem elvárás, hogy folytass informatikai tanulmányokat vagy dolgozz informatikai területen – csupán annyi az előfeltétel, hogy tartsd izgalmasnak ezt az iparágat.

Kérjük, csak abban az esetben jelentkezz, ha a rendezvény egészén jelen tudsz lenni, mert csak akkor fogadhatjuk el a pályázatodat. Iskolák vagy egyéb szervezetek számára szakmai igazolást kiállítunk. 

Üdvözlettel,
Az InfoTárs csapata